2011 m. balandžio 25 d., pirmadienis

ŠOKIS

Įdomiai ten gaunas su tais šokių partneriais, - jų tiesiog nėra.. -)) Jei nori padaryt kažką gražaus, - situacija liūdna. Na, bent jau ne taip greitai, gal taip reiktų suprast (vienas toks galimas lyg ir atsiranda, bet wadowas pareiškia apie akiwaizdų išwaizdos skirtumą, - nesižiūrės, - per mažas, per plonas, ar kas ten jam... su kitu tiesiog jauti kad negali šokti.. O ką daryt kai po tokių nesąmoningų neradimų netikėtai gauni… geriausią iš geriausių..? -)
Ačiū už Darių!* (Bet kam reikėjo palikt namie telefoną einant pirmą sykį susitikt su žmogum.. -)
Mintis toliau kreiptis į jį buwo tokia kad jis, sukdamasis tuose reikaluose, turėjo tiesiog perkratyt sawo kontaktus ir pasiūlyt kažkokį galimą partnerį.. Kodėl mes šiai dienai šokam kartu – sunku pasakyt... -))) Žemai lenkiu galwą prieš tawe, Dariau, - kažkas nerealaus, - pramoginis šokis šokamas su hiphopo profu, mane ta nesuderinama mintis kuo toliau tuo labiau weža.. O aš sakiau kad man reikia tiesiog stabo, - pastowėkit galų gale kas nors iškėlęs ranką kol as pašoksiu… -)))))) Jaja.. Stabo.. Kad ir wisiškai juokingai jam nesuderinamas, ir net nemėgstamas šokis kur šiuo atweju man padeda Darius, iš paties žmogaus eina tas išdirbtas judesys, ir tik parodo ant kiek jis įwairiapusiai gabus.. Va čia tai yra talento ir požiūrio į wiską sektinas pavyzdys.



Aišku, kai abudu iš galimai dwiejų weikėjai ateina į repeticiją dar šilti is po wakar, ir, matai, nei wienas nei kitas na tiesiog nesitikėjo kad kitą dieną bus taip blogai, gaunasi kažkas tokio kaip .. (rasit link'e kur salėj, dienos metu)
 - kažkoks fonas, kažkas lyg ir juda, netikėtai snūsteli bešokant, Dieve, šita repeticija - trys žingsniai atgal, - totalus regresas -)))))) na, bent jau geras laikas buwo ..-) o juk wien nuo minties kad reikia keltis ir kažkur waryt, širdis stojo.. kur jau ten tie judesiai, o apsisukimai............. bet žinant tawo užimtumą, ir tą istaikytą laikelį, neišnaudot jo produktyviai kiek tuo mom leido sweikatos, būtų buwę daugiau nei žiauru..
Laikysenų – 0, svyravimai, užkliuvimai, plaukiojimai, dūsavimai, o kur dar kaip sunku daryt kažką daugiau nei..žiūrėt į vieną tašką -))

* taip, Darius (Marcinkus) - HipHop'o grupės "Extreme" vadovas, "Lietuvos talentų 2010 ane?" finalininkai (thumbs up! -)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą