2014 m. rugpjūčio 10 d., sekmadienis

Vis rimčiau tiksintis biologinis laikrodis – ne pati smagiausia tema – atrodyk gerai kaip tu nori :) 
Bet. Kai esi sustojęs savo gražiausiam eksterjere ir sėkmingai besinaudojąs užsitarnautais vaisiais, bei pagavęs teisingą pagreitį vis eini kaip tankas, nebijai jaustis ypatingai tą dieną.

Norėjosi šiųsyk stabtelt ir šnektelt apie kažką buko iš operos "Kad man tavo problemos" - taigi nuo Jennifer Gimtadienio iki Baaaaaaatų

Šiųmet linkėjimai J.Lopez Gimtadienio proga nusiųsti nuo Lietuvos ir Šiauliųųųų :D 



                                                         Ankstesni sveikinimai:

                                                                   
                                                        J.Lo su mama:




                                   J.Lo namai. Mūsų sveikinimai :) Jėga :)



Taigi. Jennifer pasveikinta su Gimtadieniu, po poros dienų - mano mama, dar po trijų - jau ir vežimėlį prisiderinom prie J.Lo batų*...:D Gyvenimėli, tik nepagerėk..:)))
*J.Lo - Giuseppe Zanotti - novatorė. 


Puikiausia kombinacija su odiniais reikalais..  Odiniai reikaliukai - gėris <3


:DD apavas puikiai tarnavo ir kėlė ūpą visais gyvenimo atvejais - savaitėlė ir pasisveikinsim su vežimėlio savininke :)


Tik papimpinta pagal save - labai jau nepraktiškas tas taip agituojamas J.Lo baltas juodų "sneakers'ų" padas. Sorry, mano pasirinkimas - juodas juodame ;)






Dar vienas perliukas -  ugniasparniai (firewings). Man jie kažkodėl nusėda ant Kleopatros kojų.. ..ech, nepaisant prielaidų ar ji iš tiesų buvo graži ;))


Tebūnie vėlgi skonio reikalas, bet dėvėti savo perliukus ir dovanokit, būti "Early Addopter" - labai geras jausmas ;)) Ko gero, pabaigsiu su "Late Majority" juos nešioti... Po jų sunku bus benusistebinti... :DD Juolab kai patogumas - vienas bent jau mano prioritetų, o pasirinkimas galimas nuo neįmanomų nešioti  - kad ir tie patys minėtieji ugniasparniai - net ir "wedge"(!), kuriuos Dievinu, ir jų praktiškai nebūna nepatogių - na bet šiuo atveju švelniai tariant paeiti jais vargiai įmanoma. Mano pasirinkimas - "flat" versija. Ačiū už ją.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą