2011 m. balandžio 25 d., pirmadienis

THE SHOW


BELAUKIANT FINAL VIDEO DEMO (gatawa -), Ačiū (ačiūačiūačiū) Br00klinui (JBC) už kantrybę ir rezultatą), ruošiamasi drabužių linijos pristatymui Vilniuje.
O kol kas keletas mom. iš making the:


Chebra, kas liečia formas, labai noriu pasisakyt -)), - kokios dietos, kokie newalgymai po 18..., kas čia per.., - susižiūrėkit sawo dienos aktywumo lewelį + intensyvus mąstymas, sprendimų ieškojimas, ir wisi kūniški reikalai done.. Aišku, maisto derinimai niekam nepakenks, bet.. kad nuolat sukt galwą ir skaičiuot ar teisingą kąsnį žmogus paimi, nu sorry, - ką gero gali nuweikt kai įjungtas toks stabdis.. -) Nesakau kad mano ritmas sweikintinas, kai laiswom nuo repeticijų dienom ateinu į treniruoklių salę ~22 val., ir iš naujo ten susijungiu šviesas, nes anksčiau - niekaip, bet esmė tokia kad toks ritmas leidžia walgyt viską.. O wisko jau dažnai nebesinori, nes nebe tas rūpi, o jei ir gaunasi taip kad šweiti per daug ir ne laiku, - viskas tiesiog išsinaudoja, ir lieka tai ką užsidirbi salėje.. -) Ir kažkaip wis dažniau kokį skaniausią pasauly  reikalą, kurį norėdawos kuo greičiau patwarkyt, iškeiti į kokį wertingesnį, - atsiranda kažkokia atsakomybė ir dėkingumas sawo kūneliui kad atlaiko tokį ritmą..
Aišq, sąlyginai nieko labai gero kad esi nuolat apsuptas minčių kaip čia ką,- kaip čia pridėjus kokią rankovę, ne, jos wis dėlto nereikia, kaip, pasirodo, ne lengva tie sukiniai po ranka, bet jau šiandien išeis kaip priklauso, etc -) .... o ne niekur neskubant pašnekėt apie koks gražus/bjaurus oras susinėrus rankikes su žmonėm, .. -D  Iš visų reikalų ko gero drabužių kūrimo labiausiai neįmanoma pasidėį šalį, - wistiek pagauni sawe kažką dėliojant, sukant..  
Nu wa, biški nekukliai man ten užplaukė grįžtant prie formų.. :) Šiaip aš stora.
Šita, ką dar norėjau pasakyt, - suknelė šitam šokiui buwo planuojama ilga, apwalumai - per santūrumą, uždengtumą, tik skeltukai - šonuose, bešokant netyčia ir!! gražiai kas ne kas pasimato (aš apie kojas), etc., Dieve, kaip turėjo būti elegantiška, ir šventa..  Bet jau po poros pirmų žingsnių būtume gulėję ant tos pačios suknelės.. Teko trumpint.. Suknelė bombinė, esu lb patenkinta ja, bet biški liūdna kad ne to šitam atwejui norėjau.. Gawosi toks, kad ir su sawo prieskoniu, bet na toks šiai dienai einamas, iššaukiantis pupytės outfitas. Ką darysi -)

1 komentaras:

  1. Tik baigiau skaityt ir jau norėjau kaip tik skambint ;D
    Realiai esu perėjus ne per vieną blogą ir kažkaip tikėjaus, kad Tavo šitas irgi bus toks random, su trumpais posčiukais, kur tik fotkes pažiūri ir viskas. Bet pasiryžau perskaityt tas litanijas ir galiu pasakyt, kad ar čia rašymo stilius ar kas, bet užkabino.
    Taip, kad gali tęst ką pradėjus ;D

    AtsakytiPanaikinti